Ofertele pentru produsul

 

WENKO Scara din aluminiu, 3 trepte, WENKO (50486800)

469,99 RON
+ 19,99 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
edaxo.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 469,99 RON

Descrierea produsului
O scară din aluminiu în trei trepte, scăra auxiliara pentru micile treburi casnice și în grădină
  • Ușoară: Datorită aluminiului de înaltă calitate, scara pliabilă cântărește doar aproximativ 4 kg.
  • Sigura: 3 trepte stabile asigură siguranță în timpul tuturor lucrărilor care implică înălțimi. Fie că agățați perdele, spălați ferestrele sau lucrați în grădină. Scara inovatoare oferă stabilitate optimă cu o înălțime de 66 cm - gata de echilibrare și fara clătinare periculoasă.
  • Durabila: o bară de siguranță pe treapta superioară previne plierea accidentală prin blocare. Manerul asigura o prindere stabila. Urcarea și coborârea confortabilă este garantată de trepte din cauciuc anti-alunecare cu nervuri. O scară stabilă poate rezista la greutate de până la 150 kg,
  • Compacat: atunci când nu este nevoie, scara poate fi pliată. Acest lucru o face ideala pentru depozitarea cu economie de spațiu.
  • Dimensiuni: Extinsa: lățime 48 cm, înălțime 106,5 cm, adâncime 57 cm. Pliata: latime 48 cm, inaltime 114,5 cm, adancime 6 cm. Înălțimea primei trepte este de 22 cm, în timp ce înălțimea celei de-a doua trepte este de 44 cm, ultima treaptă este la 66 cm de sol.
Scara din aluminiu de la renumita companie WENKO a primit premiul Plus X. Acest premiu excelent a fost acordat în două categorii: calitate și ușurință în utilizare. Plus X Award este în prezent cel mai mare premiu din lume pentru inovație în tehnologie, sport și stil de viață. Condiția pentru a primi acest premiu este calitatea înaltă, funcționalitatea și conformitatea produsului cu spiritul vremurilor. Poți fi sigur că scara WENKO este cel mai bun produs din categoria sa.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.